Louise Eriksen

Lisbet Sørensen

Om foreningen

Dalby Gymnastikforening er i dag en forening med ca. 160 medlemmer fordelt på alle aldersgrupper.Vi holder til i gymnastiksalen på Bavneskolen, og i sæsonen 2017/18 var vi 14 instruktører og hjælpeinstruktører,

I løbet af en sæson afholdes forskellige arrangementer, som er med til at fremme det sociale sammenhold.

Hvert år slutter vi sæsonen af med en opvisning for foreningens hold. Det er altid en festlig dag med mange tilskuere og glade gymnaster, som stolt viser, hvad de har lært i løbet af sæsonen.

At gå til gymnastik i Dalby Gymnastikforening handler ikke kun om aktiviteten i sig selv, men i høj grad om samvær med andre med samme interesse, om glæde, spontanitet, engagement og udfordringer.

Gymnastik er – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste sportsgren!

Holdsport.dk

Som noget nyt har vi besluttet, at tilmelding og betaling skal ske via Holdsport.dk.
Der vil blive uddelt en vejledning på holdene.

Hvad er holdsport.dk?

Opret en profil.