Louise Eriksen

Lisbet Sørensen

Om foreningen

Dalby Gymnastikforening er i dag en forening med ca. 160 medlemmer fordelt på alle aldersgrupper. Vi er 13 instruktører og hjælpeinstruktører, og holder til i gymnastiksalen på Bavneskolen.

Vi har i denne sæson 11 hold, og som noget helt nyt, tilbyder vi nu også på Yoga.

I løbet af sæsonen afholdes forskellige arrangementer, som er med til at fremme det sociale sammenhold.

Hvert år slutter vi sæsonen af med en opvisning for foreningens hold. Det er altid en festlig dag med mange tilskuere og glade gymnaster, som stolt viser, hvad de har lært i løbet af sæsonen.

At gå til gymnastik i Dalby Gymnastikforening handler ikke kun om aktiviteten i sig selv, men i høj grad om samvær med andre med samme interesse, om glæde, spontanitet, engagement og udfordringer.

Gymnastik er – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste sportsgren!

Holdsport.dk

Som noget nyt har vi i år besluttet, at anvende Holdsport.dk, til at administrerer foreningens medlemmer.
Denne sæson vil fungerer som en slags prøveperiode, og tilmelding vil derfor foregår på ”gammeldags
manér”.
Betalingen i år vil dog forgå via denne side, og det er derfor vigtig, at I skriver en mailadresse på tilmeldingsblanketten – det er netop via denne, I vil modtage et link til betalingen.
Fra næste sæson vil tilmelding ske via Holdsport.dk (men mere om det til næste sæson) ☺

Hvad er holdsport.dk?
Webmaster: Camilla Rasmussen  | cabrasmussen@gmail.com